Een bijeenkomst of evenement vraagt om goed geluid. Sprekers en muziek moeten goed te horen zijn. Het is daarom belangrijk om het geluid goed te regelen. Wij helpen u daar graag bij.

Door onze ervaring met het regelen van geluid op beurzen, evenementen en voor artiesten kunnen wij u service bieden van hoge kwaliteit. Voor elke situatie hebben wij een plan dat we graag met u bespreken. Heeft u zelf al een plan, maar heeft u onze hulp nodig? Ook dan staan wij voor u klaar.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om ons alleen in te schakelen voor advies, maar wij kunnen ook alles voor u regelen op het gebied van geluid. Heeft u een geluidsman of geluidstechnicus nodig? Ook dat regelen wij voor u. Of wilt u toch alles zelf regelen, maar heeft u professionele apparatuur nodig? Wij verhuren ook onze apparatuur.

Wij kunnen u al het werk uit handen nemen zodat u zich volledig kunt richten op uw evenement, beurs of optreden. Zo kunnen wij de volledige op- en afbouw verzorgen, de apparatuur wordt deskundig ge(de)monteerd en u bent verzekerd van een goed werkende installatie.

Naast het verzorgen van geluid, verzorgen wij ook licht. Het is dus mogelijk om voor een totaalpakket te kiezen.

Wilt u meer informatie of alvast de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.